Fedezd fel a bolognais gombás melegszendvics új szintjét, ami garantáltan feldobja a reggeleidet! Ez a laktató, ízekben gazdag melegszendvics a bolognai ragu és a pirított gomba tökéletes találkozása. Gyorsan elkészíthető, mégis különleges – ideális választás egy hétvégi brunchhoz vagy vacsorának is. A bolognais gombás melegszendvics receptje nem igényel különleges hozzávalókat, mégis mennyei végeredményt nyújt. Szaftos, ropogós, és minden harapás egy élmény!

Hozzávalók: (4 személyre)
- 1.5 teáskanál só
- 2 evőkanál olívaolaj
- 4 dkg vaj
- 30 dkg csiperkegomba
- 2 csomag mozzarella sajt
- 3 dl víz
- 16 szelet toast kenyér
Elkészítési idő:
- kb. 25 perc
Elkészítés menete:
- A gombát tisztítsuk meg, vágjuk fél centi vastag szeletekre, és egy nagyobb serpenyőben gyorsan pirítsuk meg az olajon, közben sózzuk.
- Adjuk hozzá a MAGGI Bolognai spagetti alapot és 3 dl vizet, 10 perc alatt főzzük sűrű szósszá.
- A toast kenyereket kenjük meg vajjal, a mozzarellákat szeleteljük fel.
- A gombás szószt osszuk el a toast kenyereken, két összefordított gombás szendvics közé tegyünk mozzarella szeleteket és kontakt szendvicsütőben süssük néhány perc alatt ropogósra.
- Frissen tálaljuk! Reggeliként és vacsoraként is kiváló!
Jó étvágyat kívánunk!