Bolognai gombás melegszendvics

Fedezd fel a bolognais gombás melegszendvics új szintjét, ami garantáltan feldobja a reggeleidet! Ez a laktató, ízekben gazdag melegszendvics a bolognai ragu és a pirított gomba tökéletes találkozása. Gyorsan elkészíthető, mégis különleges – ideális választás egy hétvégi brunchhoz vagy vacsorának is. A bolognais gombás melegszendvics receptje nem igényel különleges hozzávalókat, mégis mennyei végeredményt nyújt. Szaftos, ropogós, és minden harapás egy élmény!

  • 1.5 teáskanál só
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 4 dkg vaj
  • 30 dkg csiperkegomba
  • 2 csomag mozzarella sajt
  • 3 dl víz
  • 16 szelet toast kenyér
  • kb. 25 perc
  • A gombát tisztítsuk meg, vágjuk fél centi vastag szeletekre, és egy nagyobb serpenyőben gyorsan pirítsuk meg az olajon, közben sózzuk.
  • Adjuk hozzá a MAGGI Bolognai spagetti alapot és 3 dl vizet, 10 perc alatt főzzük sűrű szósszá.
  • A toast kenyereket kenjük meg vajjal, a mozzarellákat szeleteljük fel.
  • A gombás szószt osszuk el a toast kenyereken, két összefordított gombás szendvics közé tegyünk mozzarella szeleteket és kontakt szendvicsütőben süssük néhány perc alatt ropogósra.
  • Frissen tálaljuk! Reggeliként és vacsoraként is kiváló!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük